One of the first projects that LATITUDE completed in China was a two-story cafe located in the northeast of Beijing, in an area called Wangjing. Three years later, in 2016, LATITUDE has completed the project by extending the second floor in the outdoor space to create a summer terrace.

The terrace of 150m² is organized into a first space with a bar area that serves both within, inside and outside spaces, and a second courtyard-like space built with a surrounded continuous bench. The inside and the new terrace have wood as a common element, material that extends up to all the sitting benches, back rest areas, and flowerpots.

LATITUDE-20160720-NEWS-CUPONE-02_news
First floor

LATITUDE-20160720-NEWS-CUPONE-03_news
Second floor

LATITUDE-20160720-NEWS-CUPONE-04_news
Terrace Area

该项目位于北京东北区域望京,是纬度建筑在中国的第一个项目,是一座二层咖啡店。
三年后,2016年,纬度建筑对该项目进行了完善,打造出其二楼的夏天室外露台区域。我们将这个150m²区域打造成一个配备酒吧区的重要场所,可为室内和室外提供餐饮服务。另一个庭院式空间四周建有连贯的长椅。室内外地板均采用木质材料,一直从长椅区铺设到后面的休息区。
一层,进入咖啡厅映入眼帘的有两个区:快餐区(带走)和就餐区(就座)。快餐区服务台旁边摆放高桌和高椅—照明箱水平放置且采用白玻璃包覆。就餐区则配置低桌,餐椅以及一个长凳区。两个区域使用长形铁质家私来分割,配以镜面和投影机的精妙处理,营造出一种虚幻印象。
一层和二层之间由旋转楼梯连接。除具有重要的垂直流动功能外,还赋予空间鲜明特色,增进上下两层之间的交流。二层区域也可以延展至露台。